ХИЖНЯК МИКОЛА ІВАНОВИЧ (ДО 85-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ) - Міністерство охорони здоров’я України; Міністерство оборони України; Командування медичних сил ЗС України; Українська військово-медична академія (Україна. Здоров’я нації, 2023)
ХИЖНЯК Микола Іванович (до 85-річчя від дня народження)