ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ КОНВЕНЦІЇ ООН ПРО ПРАВА ОСІБ З ІНАВЛІДНІСТЮ: УРОКИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Слабкий, Г.О.; Миронюк, І.С.; Кабацій, Н.О.; Левко, Л.В.; Бронь, Ю.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
В Конвенції наводяться конкретні рекомендації з формування стратегій в сфері інвалідності на національному рівні.