КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ОПТИМІЗАЦІЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НАСЕЛЕННЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ХВОРОБАМИ КРОВІ ТА КРОВОТВОРНИХ ОРГАНІВ - Сміянов, В.А.; Горох, В.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
В статті представлено концептуальні підходи до організаційно-методичних технологій оптимізації медичної допомоги населенню сільськогосподарської області з хворобами крові та кровотворних органів. Оптимізація медичної допомоги населенню сільськогосподарської області з хворобами крові та кровотворних органів полягає в структурній перебудові системи надання гематологічної допомоги, удосконалення ресурсної бази та підвищення рівня компетентності лікарів, що надають медичну допомогу населенню з хворобами крові та кровотворних органів та удосконалення управління даним видом медичної допомоги.