КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО СТВОРЕННЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ ПРОГРАМИ «СИСТЕМА ON-LINE ДОСТУПУ ДО КЛАСИФІКАТОРА МЕДИЧНИХ ВИРОБІВ» - Слабкий, Г.О.; Картавцев, Р.Л. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Мета: розробити та представити концептуальні підходи до створення комп’ютерної програми «Система on-line доступу до класифікатора медичних виробів». Матеріали і методи: матеріалами дослідження став “Класифікатор медичних виробів” (НК 024:2022 – нова редакція). В ході дослідження використано бібліосемантичний метод та метод структурно-логічного аналізу. Результати. Розроблено та представлено концептуальні підходи до створення комп’ютерної програми «Система on-line доступу до класифікатора медичних виробів», які базуються на сучасній законодавчій базі. Висновки. створення комп’ютерної програми «Система on-line доступу до класифікатора медичних виробів» забезпечить ефективне практичне використання класифікатора.