БАЗОВІ ЗНАННЯ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФІЗИЧНИХ ТЕРАПЕВТІВ, ЕРГОТЕРАПЕВТІВ - Андрійчук, О.Я.; Цюпак, Т.Є.; Грейда, Н.Б. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Розвиток професійних компетентностей у фаховій підготовці фізичних терапевтів, ерготерапевтів відбувається на основі формування системи базових знань, технологія реалізації якої базується на дотриманні певних принципів.