ОСОБЛИВОСТІ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ У ДИФЕРЕНЦІЙОВАНІЙ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ НА ОСТЕОХОНДРОЗ ШИЙНОГО ВІДДІЛУ ХРЕБТА З СИМПТОМАМИ ПСИХОЕМОЦІЙНИХ РОЗЛАДІВ - Гузак, О.Ю. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Доведено, що диференційований підхід використання фізичної терапії позитивно вплинув на якість життя пацієнтів та дозволив підвищити ефективність оздоровлення пацієнтів. Дозволяє прицільно впливати на відновлення стато-кінематичних порушень враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта. Проблема потребує подальшого вивчення.