ДОТРИМАННЯ ПРАВОВИХ НОРМ В ЧАСТИНІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПАЦІЄНТА ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПЕРЕВІРОК У МЕДИЧНОМУ ЗАКЛАДІ ФОНДОМ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ - Сізінцова, Ю.Ю. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Мета – вивчення законодавчого забезпечення діяльності співробітників фонду соціального страхування України та реалізація їх прав у випадках доступу до вивчення медичної інформації пацієнтів. Матеріали та методи. Матеріалами дослідження стали чинні нормативно-правові документи, які регулюють діяльність фонду соціального страхування, а також порядок доступу до медичної інформації. Методи дослідження:аналіз, порівняння. Висновки. Встановлено невідповідність норм чинного законодавства відносно певних прав пацієнтів і працівників фонду соціального страхування.