Лікар Арсен Річинський (до 105-ї річниці отримання диплома) - Мазур, П.Є.; Горошко, Є.Л.; Мазур, О.П.; Новак-Мазепа, Х.О. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Стаття про життя і громадсько-політичну діяльність Арсена Річинського – випускника 1918 року Університету Святого Володимира у Києві, громадського, церковного і політичного діяча, етнолога релігії, композитора, краєзнавця, педагога, фотографа та його пошанування в Україні за часів Незалежності.