РОСІЯ ЗНОВУ ВТОРГАЄТЬСЯ В УКРАЇНУ: ЯК МОЖЕ РЕАГУВАТИ МЕДИЧНА СПІЛЬНОТА? - McKee, Martin; Murphy, Adrianna (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Вторгнення в Україну є катастрофою для громадського здоров’я не лише для тих, хто потрапив у бойові дії, але й для незліченної кількості інших людей далеко за межами України. З огляду на уроки пандемії Сovid-19 13 це має спонукати нас вимагати більш безпечного та здорового світу.