АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я МЕДИЧНИМ ОБЛАДНАННЯМ В УМОВАХ ВПРОВАДЖЕННЯ ГАРАНТОВАНИХ ПАКЕТІВ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ - Картавцев, Р.Л.; Качур, О.Ю. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Мета роботи: Дослідити питання забезпечення закладів охорони здоров’я медичним обладнанням в умовах впровадження гарантованих пакетів медичної допомоги. Матеріали та методи. Матеріали – пакети медичних послуг. Методи – структурно-логічного аналізу. Результати. Встановлено відсутність єдиних підходів до розробки специфікацій згідно пакетів медичних послуг по забезпеченню закладів охорони здоров’я медичним обладнанням Висновки. З метою уніфікації вимог специфікації по забезпеченню закладів охорони здоров’я медичним обладнанням необхідно створити єдину систему його класифікації.