EHEALTH ЕЛЕКТРОНІЗАЦІЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В СЛОВАЧЧИНІ - Поповічева, М.; Беловічева, М. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Сучасні інформаційні технології проникають в усі структури суспільства, їх значення і впровадження в суспільство будуть рости. Інформаційні технології також впливають на подальший розвиток охорони здоров’я, інформаційне суспільство, і інформаційні технології поступово змінюють характер наданої медичної допомоги. Для багатьох їх використання вигідно з точки зору економії часу і простоти доступності. Результати. У цій статті ми зосередилися на впровадженні системи електронної охорони здоров’я в охорону здоров’я в Словацькій Республіці. Інформаційна система охорони здоров’я вимагає хорошої готовності всіх працівників охорони здоров’я. Завдяки інформатизації охорони здоров’я, охорону здоров’я може бути покращено і оптимізовано не тільки в Словаччині, а й у всій Європі. Висновки. Ми не можемо уникнути електронізації суспільства. З цієї причини важливо постійно навчатися в області інформаційних технологій охорони здоров’я і, таким чином, сприяти поліпшенню догляду за пацієнтами.