КРЕАТИВНИЙ АКАДЕМІЗМ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧЕНОГО В ПРОСТОРІ ЕПОХИ ТА ПЕРЕБІГУ ЧАСУ. ДО 75-РІЧЧЯ АКАДЕМІКА КОЧІНА ІГОРЯ ВАСИЛЬОВИЧА - Національна академія наук України; Національна академія медичних наук України; Українська військово-медична академія; Українська міжнародна академія оригінальних ідей; ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України»; Кафедра цивільного захисту та медицини катастроф ДЗ «ЗМАПО МОЗ України»; Науково-методична рада з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення Запорізької області (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Доктор медичних наук, доктор філософії, професор, академік Української міжнародної академії оригінальних ідей, завідувач кафедри цивільного захисту та медицини катастроф Державного закладу «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», Голова науково-методичної ради з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення Запорізької області, Заступник отамана Спілки громадських організацій «Запорозький козацький округ», генерал-хорунжого Війська Запорозького Низового.