ДОРОСЛЕ НАСЕЛЕННЯ З ІНВАЛІДНІСТЮ ЯК СПОЖИВАЧ МЕДИКО-СОЦІАЛЬНИХ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Брич, В.В.; Грушовська, О.М. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Статистичні форми вказують як на стовідсоткове надання в Закарпатській області реабілітаційних послуг особам з інвалідністю, так і на високий рівень надання окремих видів реабілітації: медичної, професійної, соціальної. Втім це питання потребує більш глибокого вивчення, оскільки вказані документи не охоплюють всіх осіб з обмеженнями функціонування та життєдіяльності, а дані щодо отримання послуг в центрах комплексної реабілітації не розкривають реального охоплення цими послугами тих, хто його потребують.