ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ РІЗНИХ ВИДІВ МАГНІТОТЕРАПІЇ ЯК ЗАСОБУ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ З ВАРИКОЗНОЮ ХВОРОБОЮ УСКЛАДНЕНОЮ ТРОФІЧНИМИ ВИРАЗКАМИ НИЖНІХ КІНЦІВОК - Гусак, В.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Метою роботи є вивчення ефективності застосування магнітотерапії в комплексному лікуваннї хворих з виразково-некротичними ураженнями шкіри нижніх кінцівок, при варикозній хворобі.