ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТІСНОЇ ГОТОВНОСТІ СПЕЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА ДО РОБОТИ З АУТИЧНИМИ ДІТЬМИ - Кляп, М.І. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Незважаючи на це, спеціальні умови проживання та корекція можуть дати поштовх до поліпшення подальшого розвитку аутичної дитини. Досвід методистів у спеціальній педагогіці свідчить, що система неперервної психолого-педагогічної допомоги, яка охоплює всі етапи життя, забезпечує найкращі результати. Тому на майбутнє необхідні наукові дослідження, науково-методичне забезпечення та навчання таких спеціалістів у галузях спеціальної педагогіки та спеціальної психології, які будуть займатися індивідуальною траєкторією розвитку інтеграції таких дітей у суспільство.