ЗДОРОВ’ЯЗМІЦНЮВАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙБУТНІХ ФІЗИЧНИХ ТЕРАПЕВТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ЯК ВАЖЛИВИЙ КОМПОНЕНТ ЇХ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ І ЧИННИК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ - Мелега, К.П.; Русин, Л.П.; Дуткевич-Іванська, Ю.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Педагогічна і діяльнісна складова у системі підготовки майбутніх фахівців з фізичної терапії у значній мірі сприяють підвищенню їх здоров’язберігаючої компетентності упродовж періоду навчання у виші, завдяки чому формується відповідальне, усвідомлене ставлення до власного здоров’я та мотивація до дотримання ЗСЖ, які стають основою творчого оздоровчого мислення та передумовою до застосування здоров’язміцнювальних технологій у професійній діяльності.