КОРЕКЦІЯ СИЛОВОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ СТУДЕНТІВ ЖІНОЧОЇ СТАТІ ЗАСОБАМИ ГІМНАСТИКИ І ФІТНЕСУ - Товт, В.А.; Звонар, В.В.; Мельник, В.М.; Сусла, В.Я. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Метою дослідження є вивчення рівня силової підготовленості студентів жіночої статі та обґрунтування ефективних технологій її корекції засобами гімнастики і фітнесу. Гіпотеза дослідження базується на припущенні про те, що вивчення сучасних технологій силової підготовленості, проведення порівняльного аналізу між нормативними вимогами та реальними показниками силової підготовленості у студентів жіночої статі дозволить обґрунтувати для них комплекси силових вправ та методи їх виконання, які забезпечать корекцію професійно значимих силових здібностей.