ПЛЯЖНИЙ ВОЛЕЙБОЛ ЯК ОДИН ІЗ ВИДІВ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ - Шевченко, К.А.; Кевпанич, В.В.; Шкірта, М.І. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Мета: популяризація пляжного волейболу як одного із видів активного відпочинку. Результати дослідження. Пляжний волейбол є ідеальною спортивною дисципліною, в якій поєднуються не тільки спорт, а й відпочинок, не кажучив же про командний азарт та ефектні битви на піску. Висновок. Пляжний волейбол – відмінний спосіб підняття корпоративного духу і зміцнення відносин в колективі. Він не лише покращує фізичний стан людини, але й сприяє отриманню задоволення. Великим плюсом можна вважати те, що для початку занять пляжним волейболом достатньо лише бажання, оскільки ази навчання є досить доступними.